01
Відключення інтеграцій
Увійдіть у MyVira, відкрийте Дашборд / Інтеграції, виберіть підключеного провайдера і натисніть «Відключити». Це зупиняє використання збережених токенів доступу для майбутнього читання даних або відповідей у повідомленнях.
Для рекламних інтеграцій у beta-версії MyVira використовує read-only доступ. Відключення прибирає підключення з робочого простору і зупиняє майбутню синхронізацію акаунтів або метрик.